Selv om dette skal handle om oss, vil vi gjerne begynne med å fortelle hvem kundene våre er.

Kundene våre er ofte teknisk beleste personer som etterspør produkter og løsninger som er vanskelige å finne andre steder. Vi i Nördic liker å være så nördete at vi vi kan dekke disse behovene best! Vi vil ligge i forkant innenfor kategoriene hvor kravene til kvalitet er høye, slik som HDMIThunderboltadaptere og USB-C. Vi vil være kjent som en finurlig nettbutikk med god service som tilbyr IT- og mobiltilbehør av høy kvalitet til den beste prisen.

Hvorfor bør du velge Nördic?

  • Finurlig og variert sortiment
Vi driver virksomhet i et dynamisk marked. For å kunne tilby kundene våre de beste produktene, må vi kontinuerlig skanne markedet og jobbe i tett kontakt med et stort nettverk av produsenter og varemerker. Vår ambisjon er å ligge i forkant og tilby et sortiment som hjelper kundene inn i fremtiden.
  • Beste pris for hvert produkt

For å opprettholde det beste forholdet mellom pris og ytelse har vi gått nøye gjennom hele prosessen fra produksjon til salg og kuttet alle unødvendige kostnader. Alt med sikte på å tilby kunden et så rimelig produkt som mulig. Vi ligger derfor på topp hos Prisjakt i flere kategorier, slik som HDMI-kabler, KVM-svitsjerThunderbolt-kabler mv.!

  • God kvalitet og utmerket service

Vi vil at kundene våre skal føle seg trygge når de kjøper tilbehør fra oss, enten de kjøper våre egne produkter eller andre varemerker vi samarbeider med. Produkter vi selger under vårt eget varemerke NÖRDIC, er et utvalg av tilbehør av høy kvalitet som vi tilbyr til svært konkurransedyktige priser.
Våre kunnskapsrike medarbeidere hjelper gjerne kundene med å velge riktig produkt eller løse eventuelle problemer som kan oppstå ved bruk av produktet i ulike miljøer. Vi er stolte av vår dyktige kundestøtte. Vi mener at god kundestøtte ikke bare handler om kunnskap og ferdigheter, men også om hurtighet og riktig innstilling.
Vi elsker å hjelpe kundene våre!

  • Raske leveringer

Lageret vårt ligger i Stockholm i Sverige, og på vanlige hverdager sender vi alle bestillinger som mottas før kl. 16.00, samme dag. Mange kunder har blitt overrasket over å få bestillingen levert innen et døgn. Levering til mindre steder tar naturlig nok litt lengre tid, men vi leverer vanligvis det vi lover, nemlig innen 1–3 arbeidsdager.

Vi beklager den enkle innpakningen!

Hos Nördic ønsker vi alltid å tilby produkter av høy standard til gode priser. For å oppnå dette bruker vi blant annet ikke så mye penger på iøynefallende produktemballasje. Vi etterstreber også å bruke en kompakt emballasje med lavere miljøpåvirkning. Alle produkter og all emballasje er derfor helt tilpasset for e-handel og rask levering, og ikke for å stille ut i en butikk. Det skal være enkelt og billig for kunden, enkelt og effektivt for oss og så bærekraftig som mulig. I vår grafiske profil bruker vi kun ubleket papir uten fargetrykk. Vi ønsker å ta klimaansvar og etterstreber å bruke frakt med skip i stedet for fly. Vi oppfordrer alle til å ta vare på tilbehøret og gjenvinne så mye som mulig når det blir aktuelt.

NÖRDIC-SERTIFISERTE KABLER – kvalitet som varer

NÖRDIC-SERTIFISERTE KABLER er et konsept fra Nördic AB som omfatter en samling av sertifiserte kabler fra kjente varemerker. Kabler i konseptet er testet og sertifisert av ledende og uavhengige bransjeorganisasjoner, som HDMI Organisation og USB IF Forum.

Grunnleggere

Nördic AB og varemerket NÖRDIC ble grunnlagt av ekteparet Khazar Amini og Siamak Alian i 2019. Sammen har de over 45 års erfaring med innkjøp, merkevarebygging og markedsføring av IT-, mobil- og spilltilbehør. De har utviklet vellykkede konsepter og varemerker som DELTACO, DELTACO GAMING og Streetz. «Vi er stolte over å ha solgt titalls millioner IT- og mobiltilbehør med disse varemerkene i Norden de siste 15 årene», sier Siamak, grunnlegger og administrerende direktør.

Ved å grunnlegge Nördic ønsker Siamak og Khazar å bruke sin lange erfaring og unike ekspertise til å tilby markedet IT- og mobiltilbehør av høy kvalitet til den beste prisen.

 Khazar Amini & Siamak Alian

Handle som bedrift

Du er hjertelig velkommen til å handle hos oss som bedrift. Kontakt oss for råd om produkter eller større bestillinger. Prisene våre er svært konkurransedyktige, og vi leverer fra vårt lager i Stockholm. Vi kan tilpasse leveransene til dine behov. Vi har allerede mange store og mindre selskaper som kunder. Som bedriftskunde kan du handle produkter fra Nördic AB og betale mot en 30-dagers faktura etter en vanlig kredittsjekk. 

Selskapskreditt/faktura

For å bli bedriftskunde, kontakt siamak@noerdic.se. I eposten må du skrive:

Firmanavn og kontaktperson

Organisasjonsnummer

Leveringsadresse

Fakturaadresse, e-faktura eller E-faktura

Mobilnummer for varsling